За картата

Собствениците на имоти и земеделските производители успешно използват GPS приемници за решаването на редица задачи. Докато отделни фирми предлагат качване на имоти в GPS приемници един по един, тук ще стане въпрос за значително по обем количество земеделски площи, при които описаните методи са неподходящи.

Нашата цел е проста – всеки земеделски производител да има в ръката си мощно средство за намиране на имоти и други обекти в землищата, в които работи, като системата трябва да бъде лесна за използване и на приемлива цена. Ние нямаме огромни офиси и не претендираме да сме открили топлата вода, но нашите оригинални идеи се копират много често.

Screenshot_2015-02-22-12-53-04

В тази статия е описано всичко, което трябва да направите за да имате GPS карта на имотите във Вашето устройство. Можете да разгледате галерията, в която са качени снимки от използването на картата. Също така видео клиповете в YouTube канала ZEMap ще Ви запознаят с нашата система и нейното използване на полето.

В секция Въпроси ще намерите отговорите, които търсите относно създаването и използването на картата. При възникнали допълнителни въпроси, можете да използвате някои от начините, за да се свържете с мен.

Красимир Методиев

11 thoughts on “За картата

    • Здравейте, софтуера се тегли от Google Play, но картата аз ще Ви я изпратя когато ми предоставите данни за нейното създаване. Разгледайте секция ВЪПРОСИ от сайта.

  1. В Google Play няма такава програма .Какви данни ви трябват за картата?

    • iOS е затворена система и нямам достъп до файловете. Можете да пробвате инсталация на Navitel демо версия. Ако можете да копирате файлове в папката на Navitel, ще стане.

  2. Здравейте, какво представляват .zem файловете и от къде можем да се сдобием с тях за да бъде създадена карта на землище. Благодаря

    • ZEM форматът се използва от общинските служби по земеделие и геодезическите фирми, там трябва да го потърсите. В този файл се съдържа информация за номерата на имотите и техните граници. Шейп или KMZ файл на землището също вършат работа, като е необходимо само номерата и границите, никаква друга информация не е нужна.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s